logo
02 img img img
INLOGGEN KLANTPORTAL
fb
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Zorg Communicatie

Zorg Communicatie

Zorg communicatie technologie van A tot Z

Datel Access Zorg Communicatie Technologie regelt de complete communicatie technologie voor zowel zorg- en verpleeginstellingen als ziekenhuizen. Van A tot Z. Van openbare infrastructuur tot en met de integratie in uw eigen calamiteitenplan.

Zorg alarmering

Datel Access levert volledige zorgalarmering die de effectiviteit binnen uw instelling verhoogt. Hierbij kunt u denken aan:
  • Zorgalarmering op basis van NEN normering
  • Vaste- en draadloze communicatie, waaronder IP DECT en Private GSM (PGSM)
  • Verpleegoproepsystemen
  • Locatiebepaling
  • Bewegingsdetectie
  • Dwaal en valdetectie
  • Toegangscontrole
  • Branddetectie

Private GSM oplossingen

Steeds vaker vragen zorginstellingen en bedrijven om communicatie via één mobiel toestel. De reden is eenvoudig - waarom zou een personeelslid beschikken over een mobiel, vast en DECT toestel en soms ook nog een pieper? Dit leidt tot veel beheerkosten en het operationeel houden van verschillende netwerken. Met Private GSM (PGSM) behoort dit tot het verleden. Met PGSM beschikt de klant over een eigen Privé GSM netwerk. Doordat de PGSM oplossing op intelligente wijze wordt gekoppeld met de telefooncentrale, heeft de klant beschikking over de vertrouwde (interne) toestel functionaliteiten op het GSM-toestel. Bovendien is PGSM te integreren via IP met zorg-, alarm- en/of berichtenservers, waardoor het gebruik van piepers overbodig wordt.

Ruime kennis van communicatie technologie voor de zorg

Datel Access is hét adres voor communicatie technologie binnen de gezondheidssector. Met een groot aantal referenties. Veel kennis van de specifieke vragen die spelen in deze sector en een ruime kennis van de meest innovatieve producten ontwikkeld voor zowel zorg- en verpleeginstellingen als ziekenhuizen.

Voor vragen over Datel Access Zorg Communicatie Technologie, neem contact met ons op.

img